Imunita, Strona 4

Najbardziej skoncentrowany ekstrakt ashwagandhy marki Swanson. Wyprodukowany wyłącznie z organicznego korzenia ashwagandhy, KSM-66. Ekstrakt o ultra wysokiej sile...

Kucharze na całym świecie dodają kurkumę do swoich potraw ze względu na jej doskonały smak, piękny żółty kolor, ale przede wszystkim ze względu na jej wpływ na zdrowie....

Kurkuma jest stosowana w tradycyjnej medycynie chińskiej od tysięcy lat na różne dolegliwości. Głównie do rozbijania blokad oraz usuwania wilgotnego ciepła z ciała. Curcumin...

Syrop Słoń jest przede wszystkim przeznaczony do stosowania w stanach, w których osłabiona śledziona wytwarza patologiczną Shi (wilgoć), która wzrasta, wytwarzając Tan (flegmę)...

W ostatnich latach badania potwierdzają znaczenie mikrobiomu jelitowego dla zdrowia człowieka. Zdrowe jelita to nie tylko podstawa odporności, ale badania zaczynają również...

Jeżówka purpurowa (Echinacea purpurea) była tradycyjnym zielem używanym przez rdzennych mieszkańców Ameryki. Dziś jest spożywana na całym świecie, przede wszystkim ze względu na...

Silny przeciwutleniacz w wysokim stężeniu. Glutation (GSH) to mała cząsteczka peptydowa składająca się z trzech aminokwasów: cysteiny, kwasu glutaminowego i glicyny. Jest on...

Zarówno cynk, jak i miedź są najczęściej cenione za swoje właściwości antyoksydacyjne, wsparcie układu odpornościowego i wspieranie prawidłowego metabolizmu. Cynk i miedź...