Horká čokoláda a kakao
Kakao to superfood znany przede wszystkim ze swojego charakterystycznego smaku i bogatej zawartości prozdrowotnych składników, takich jak minerały, błonnik, teobromina oraz polifenole, które są związkami chemicznymi występującymi w roślinach. Polifenole działają jako antyoksydanty, neutralizując szkodliwe wolne rodniki, dzięki czemu chronią między innymi układ sercowo-naczyniowy.

Odkryj bogactwo smaku i zdrowia z NATIOS BIO Theobroma cacao, Kruszonymi ziarnami kakaowca RAW. Te 100% ziarna kakao BIO odmiany Criollo, pochodzące z Peru, są przetwarzane w...

Kakao w proszku Alce Nero posiada certyfikat Organic i Fairtrade i nie zawiera dodatku cukru. To gorzkie kakao w proszku jest wytwarzane z ziaren kakaowca pochodzących z...

Skosztuj autentycznej włoskiej gorącej czekolady Ristora Bar Densa. Każda filiżanka jest wypełniona autentycznym smakiem włoskiego kakao.

Skosztuj autentycznej włoskiej gorącej czekolady Ristora Bar Densa. Każda filiżanka jest wypełniona autentycznym smakiem włoskiego kakao.
Kakao BIO to produkt najwyższej jakości, idealny dla miłośników czekolady i zdrowego odżywiania. Jest produkowane z organicznie uprawianych ziaren kakaowca, co gwarantuje, że produkt jest nie tylko smaczny, ale również zrównoważony i etyczny. Ze względu na brak dodatku chemicznych nawozów i pestycydów, BIO kakao jest czystszym i zdrowszym wyborem.
Kakao BIO jest bogate w antyoksydanty, minerały, takie jak żelazo i magnez, oraz zawiera naturalnie występujące flawonoidy, które mają korzystny wpływ na zdrowie. Produkt ten doskonale nadaje się do różnych przepisów – od wypieków, przez gorącą czekoladę, po smoothie. Jego bogaty i intensywny smak zapewnia wyjątkowe doznania kulinarne, jednocześnie oferując liczne korzyści zdrowotne.