Nápoje, džusy, šťávy, Strona 2

Syrop z czarnego bzu sprawi, że lato będzie piękniejsze. Niezależnie od tego, czy dodasz go do swojego ulubionego koktajlu Hugo Spritz z winem musującym, czy rozcieńczysz wodą,...

Nie zapomnij o stroju kąpielowym! Dzięki smakowi pikantnego imbiru i orzeźwiającej cytryny możesz zatopić się w słonecznych wspomnieniach lata nawet w środku zimy. W gorące dni...

Koła z piołunu? Dobrze przeczytałeś! Dzięki temu aromatycznemu ziołowi można przygotować napój o ulubionym smaku bez sztucznych aromatów i kofeiny. Rozcieńczyć wodą sodową lub...

Miłość od pierwszego łyku. Daj się oczarować soczystemu smakowi malin, samych lub w towarzystwie świeżych owoców i plasterka cytryny. Z tym syropem można przygotować...

Mleko kokosowe TerraSana BIO to przydatny składnik, który warto mieć w swojej kuchni. Mleko kokosowe TerraSana składa się w 80% z kokosa i w 20% z wody, co stanowi...

Acerola i imbir to doskonała mieszanka puree z aceroli (bogatej w witaminę C) pochodzącej z amazońskich lasów deszczowych w północnej Brazylii i imbiru z prowincji Guajarhat w...

Ta kombucha składa się z najlepszych składników, delikatnej w smaku mieszanki biodra róży i płatków róży z Holandii, prowincji Duin-en Bollenstreek. Aby zachować rzemieślniczy...

Mango i marakuja to połączenie południowoamerykańskich owoców tropikalnych. Słodycz mango rosnącego w górskim klimacie Kordyliery Kolumbijskiej przełamuje tropikalny smak...

Sfermentowana herbata yerba mate z kombuchą, uprawiana w regionie Parana w Brazylii, jest bardzo pożywnym i zdrowym źródłem energii. Herbata jest wytwarzana z ostrokrzewu...

Kurkuma i imbir to intensywna mieszanka kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo oraz aromatycznego imbiru i pieprzu. Aby zachować rzemieślniczy charakter, piwo warzone...

Ogórek i kolendra to doskonałe połączenie włoskiego ogórka z Toskanii i kolendry z prowincji Trentino-Alto Adige we Włoszech. Aby zachować rzemieślniczy charakter, piwo warzone...