Oleje
Oleje BIO to zdrowa i wysokiej jakości alternatywa dla tradycyjnych olejów, z naciskiem na organiczną uprawę i przetwarzanie. Oferta obejmuje różne rodzaje, takie jak olej dyniowy BIO, olej kokosowy BIO i olej awokado BIO, każdy o unikalnych właściwościach i zastosowaniach.

Wszechstronna i zdrowa alternatywa dla Twojej kuchni. Ten nierafinowany olej z pierwszego tłoczenia jest wytwarzany ze świeżego mięsa kokosowego, które jest tłoczone na zimno,...

Olej kokosowy jest w ostatnich latach jednym z najpopularniejszych tłuszczów roślinnych. Zawdzięcza to przede wszystkim swojej wszechstronności oraz unikalnym właściwościom...

Organiczna oliwa z oliwek Extra Virgin Alce Nero Monocultivar Biancolilla jest produkowana wyłącznie z oliwek Biancolilla uprawianych we Włoszech, co gwarantuje słomkowo-żółtą...

Czym jest RBD? Rafinowany, Bielony, Dezodoryzowany. Ten olej kokosowy RBD nadaje się do gotowania, pieczenia, smażenia oraz wszędzie tam, gdzie nie jest pożądany kokosowy...

Olej pozyskiwany jest z nasion sezamu uprawianych w rolnictwie ekologicznym. Jest odpowiedni wyłącznie do dań na zimno, doskonale sprawdzi się jako dressing do sałatek...

Olej tłoczony na zimno z nasion i miąższu awokado, uznawanego za „superfood” ze względu na bogactwo naturalnych substancji. O jego dobroczynnym wpływie na ludzki organizm nie...

Olej z pestek dyni tłoczony z nasion pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Doskonały do kuchni na zimno jako uniwersalny dodatek do sałatek warzywnych, past, dressingów,...

Najwyższej jakości oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskiwana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie w procesach mechanicznych. I że jest...

BioAgros Extra Virgin Olive Oil to oliwa najwyższej jakości. Jest to olej tłoczony na zimno. Jest to jedna znajwyższych kategorii oliwy z oliwek, uzyskiwana bezpośrednio z...

w 100% naturalny, delikatny smak. Olej z awokado to świetna alternatywa dla oliwy z oliwek. Nadaje się do sałatek i dressingów, a także do smażenia.

Tłoczony z pierwszego tłoczenia olej konopny o łagodnym orzechowym smaku do stosowania zarówno do gotowania na zimno, jak i do pielęgnacji skóry.

Olej z awokado jest idealny do nawilżania i zwiększania elastyczności skóry.

Olej z awokado jest idealny do nawilżania i zwiększania elastyczności skóry.

Wysokiej jakości oliwa z oliwek tłoczona na zimno ze starannie wyselekcjonowanych, lekko niedojrzałych oliwek z ekologicznych upraw. Dzięki swojej wysokiej jakości zachowuje...
Olej z pestek dyni BIO ceniony jest za swój orzechowy smak i doskonale sprawdza się w zimnej kuchni, sałatkach lub jako dodatek do gotowych potraw. Olej kokosowy BIO jest popularny ze względu na swoją wszechstronność i idealny do gotowania, pieczenia, a nawet do zastosowań kosmetycznych.
Olej z awokado BIO, bogaty w zdrowe jednonienasycone tłuszcze, świetnie nadaje się do smażenia w wysokich temperaturach dzięki wysokiemu punktowi dymienia, a także do potraw na zimno. Oleje te stanowią bogate źródło korzyści odżywczych, w tym zdrowych tłuszczów i witamin, i są idealnym wyborem dla osób poszukujących zdrowszych alternatyw w kuchni.