Oleje
Oleje BIO to zdrowa i wysokiej jakości alternatywa dla tradycyjnych olejów, z naciskiem na organiczną uprawę i przetwarzanie. Oferta obejmuje różne rodzaje, takie jak olej dyniowy BIO, olej kokosowy BIO i olej awokado BIO, każdy o unikalnych właściwościach i zastosowaniach.
Lista produktów
Organiczna oliwa z oliwek Extra Virgin Alce Nero Monocultivar Biancolilla jest produkowana wyłącznie z oliwek Biancolilla uprawianych we Włoszech, co gwarantuje słomkowo-żółtą...
Olej kokosowy jest w ostatnich latach jednym z najpopularniejszych tłuszczów roślinnych. Zawdzięcza to przede wszystkim swojej wszechstronności oraz unikalnym właściwościom...
Czym jest RBD? Rafinowany, Bielony, Dezodoryzowany. Ten olej kokosowy RBD nadaje się do gotowania, pieczenia, smażenia oraz wszędzie tam, gdzie nie jest pożądany kokosowy...
Olej pozyskiwany jest z nasion sezamu uprawianych w rolnictwie ekologicznym. Jest odpowiedni wyłącznie do dań na zimno, doskonale sprawdzi się jako dressing do sałatek...
Olej tłoczony na zimno z nasion i miąższu awokado, uznawanego za „superfood” ze względu na bogactwo naturalnych substancji. O jego dobroczynnym wpływie na ludzki organizm nie...
Olej z pestek dyni tłoczony z nasion pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Doskonały do kuchni na zimno jako uniwersalny dodatek do sałatek warzywnych, past, dressingów,...
Najwyższej jakości oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskiwana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie w procesach mechanicznych. I że jest...
BioAgros Extra Virgin Olive Oil to oliwa najwyższej jakości. Jest to olej tłoczony na zimno. Jest to jedna znajwyższych kategorii oliwy z oliwek, uzyskiwana bezpośrednio z...
w 100% naturalny, delikatny smak. Olej z awokado to świetna alternatywa dla oliwy z oliwek. Nadaje się do sałatek i dressingów, a także do smażenia.
Holle BIO oliwa z oliwek to najwyższej jakości oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, zaprojektowana specjalnie dla najmłodszych. Ta najwyższej jakości oliwa jest ekstrahowana...
Tłoczony z pierwszego tłoczenia olej konopny o łagodnym orzechowym smaku do stosowania zarówno do gotowania na zimno, jak i do pielęgnacji skóry.
Kontrolki listy
Olej z pestek dyni BIO ceniony jest za swój orzechowy smak i doskonale sprawdza się w zimnej kuchni, sałatkach lub jako dodatek do gotowych potraw. Olej kokosowy BIO jest popularny ze względu na swoją wszechstronność i idealny do gotowania, pieczenia, a nawet do zastosowań kosmetycznych.
Olej z awokado BIO, bogaty w zdrowe jednonienasycone tłuszcze, świetnie nadaje się do smażenia w wysokich temperaturach dzięki wysokiemu punktowi dymienia, a także do potraw na zimno. Oleje te stanowią bogate źródło korzyści odżywczych, w tym zdrowych tłuszczów i witamin, i są idealnym wyborem dla osób poszukujących zdrowszych alternatyw w kuchni.