Rudolfs BIO Hummus pasta z ciecierzycy, chrupiąca, 230 g

Kod: RU2116
Nowość 💚 BIO
11,48 zł 10,63 zł bez VAT
Na stanie (>10 szt)
Możemy doręczyć do:
22.7.2025
Opcje dostawy

Wnieś do swojej kuchni odrobinę śródziemnomorskiego klimatu z kremową pastą z gotowanej ciecierzycy. Idealna jako szybkie śniadanie na świeżym pieczywie, doskonała przekąska do krakersów lub warzywnego talerza, a także jako pożywna baza do kanapek i wrapów. Ze względu na skład bez glutenu i składników pochodzenia zwierzęcego jest odpowiednia dla wegan oraz wszystkich dbających o zdrową i zbilansowaną dietę.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Rudolfs BIO Hummus pasta z ciecierzycy, chrupiąca, 230 g

Wnieś do swojej kuchni odrobinę śródziemnomorskiego klimatu z kremową pastą z gotowanej ciecierzycy. Idealna jako szybkie śniadanie na świeżym pieczywie, doskonała przekąska do krakersów lub warzywnego talerza, a także jako pożywna baza do kanapek i wrapów. Ze względu na bezglutenowy skład i brak składników pochodzenia zwierzęcego jest odpowiednia dla wegan oraz wszystkich dbających o zdrową i zbilansowaną dietę.

  • Źródło błonnika i białka roślinnego dla uczucia sytości i wsparcia trawienia

  • Bez dodatku konserwantów – certyfikowane składniki z rolnictwa ekologicznego

  • 100% bez glutenu

  • Bezpieczny wybór dla wegan

Wartości odżywcze

Zawartość

na 100 g

Energia

881 kJ / 213 kcal

Tłuszcz

17,4 g

  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone

1,8 g

Węglowodany

6,9 g

  • w tym cukry

1,0 g

Błonnik

4,5 g

Białko

5,0 g

Sól

1,1 g

Składniki: gotowana ciecierzyca 77% (woda, ciecierzyca*), olej rzepakowy*, tahini (100% łuskane nasiona sezamu*), nasiona sezamu*, sól, czosnek*, koncentrat soku z cytryny*, kmin rzymski*, czarny pieprz*

* z rolnictwa ekologicznego

Przechowywanie

Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Másla, krémy a pomazánky
Waga: 0.4 kg
EAN: 4751017942116

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Rudolfs - logoRūdolfs to łotewska marka premium ekologicznej żywności dla dzieci, założona w 2010 roku przez firmę Lat Eko Food. Impulsem do jej powstania było osobiste doświadczenie założycielki Egiji Martinsone, która po narodzinach swojego syna Rūdolfa odkryła, że na łotewskim rynku brakuje wysokiej jakości gotowej żywności dla niemowląt bez alergenów. Produkty Rūdolfs są w 100% naturalne, bez dodatku cukru, konserwantów, sztucznych barwników i zagęszczaczy. Są wytwarzane z certyfikowanych, ekologicznych surowców, głównie od lokalnych łotewskich rolników. Marka współpracuje z naukowcami z Łotewskiego Uniwersytetu Rolniczo-Technologicznego (LBTU) nad opracowaniem zbilansowanych receptur dla niemowląt i małych dzieci. Asortyment Rūdolfs obejmuje szeroki wybór produktów: przeciery owocowe i warzywne, kaszki, saszetki, smoothie, dżemy, sosy i gotowe posiłki z mięsem lub rybą. Marka Rūdolfs posiada kilka międzynarodowych certyfikatów jakości, w tym BRC, IFS i KRAV, i eksportuje swoje produkty do ponad 30 krajów na świecie, w tym do Polski.

Muižas iela 18A, Ādaži, LV-2164, Łotwa