Rudolfs BIO Danie - Dynia i marchew, 190 g
Kod: 43006Produkty powiązane
Połączenie słodkiej brzoskwini, kremowego banana i delikatnej owsianki daje początek pysznemu musowi, który zaspokoi głód, sprawi przyjemność i doda energii o każdej porze dnia....
Rudolfs BIO mus z gruszką i suszoną śliwką to pyszne połączenie naturalnie słodkich owoców, który smakuje wyśmienicie, a jednocześnie korzystnie wpływa na trawienie i komfort...
Idealna zdrowa przekąska w podróży. Te wyjątkowe chrupki są bogate w błonnik i białko, powstały z soczewicy i są dmuchane, nie smażone – dzięki temu są nie tylko chrupiące, ale...
Wegańskie dmuchane wielozbożowe kółeczka z delikatnym smakiem jabłkowo-cynamonowym to przekąska dla wielu zmysłów: mają idealny rozmiar dla dziecięcych paluszków, lekką...
Idealny produkt, który wspiera prawidłowe odżywianie Twojego dziecka już od 8. miesiąca życia. Ten wyjątkowy posiłek jest wykonany w 100% z BIO składników, bez dodatku...
Kiedy połączą się słodka gruszka, pachnące borówki, soczyste maliny i delikatny jogurt, powstaje pyszny BIO mus, który pokochają mali i duzi. Rudolfs BIO mus jest...
Rudolfs BIO mus z kaszką z owocami 3 zboża to idealny wybór na zbilansowaną i smaczną przekąskę dla dzieci. Łączy w sobie wysokiej jakości BIO zboża i soczyste owoce, które...
Opis szczegółowy produktu
Rudolfs BIO Danie - Dynia i marchew, 190 g
Rudolfs BIO Danie z dynią i marchewką to pyszny i lekki warzywny przecier, idealny do pierwszych prób warzyw, jak i dla urozmaicenia dziecięcej diety. Połączenie słodkiej dyni i delikatnej marchewki tworzy smak, który mali smakosze pokochają. Wyprodukowane z ekologicznych składników, bez dodatku soli, cukru i sztucznych substancji, jest naturalnie łagodne dla małych brzuszków. Dynia jest bogata w beta-karoten i błonnik, a marchewka nadaje delikatnie słodki smak i cenne witaminy. Odpowiednie po ukończonym 4. miesiącu życia.
-
Ekologiczna dynia i marchewka
-
Naturalnie słodki i łagodny smak
-
Bez dodatku soli, cukru i sztucznych substancji
-
Idealny jako pierwsze warzywne danie
-
Odpowiednie dla dzieci po ukończonym 4. miesiącu
Wartości odżywcze
|
Zawiera |
na 100 g |
|---|---|
|
Wartość energetyczna |
168 kJ / 40 kcal |
|
Tłuszcz |
0,1 g |
|
0 g |
|
Węglowodany |
8 g |
|
3,5 g |
|
Białko |
0,9 g |
|
Sól |
0 g |
|
Błonnik |
1,6 g |
Skład: Marchew* 47%, dynia* 47%, woda
*- z rolnictwa ekologicznego
Przechowywanie
Przed otwarciem – temperatura pokojowa, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h.
Rudolfs BIO Przecier z dynią to idealny wybór na początek warzywnych posiłków u najmłodszych dzieci. Delikatnie słodki smak dyni doskonale sprawdza się podczas pierwszych prób z...
Rudolfs BIO Danie z kalafiorem to idealny wybór na rozpoczęcie podawania warzyw. Delikatny, naturalny smak kalafiora jest świetny do pierwszego zapoznania dziecka z warzywami....
Rudolfs BIO Danie z mango to pysznie słodki owocowy deser, który oferuje dzieciom egzotyczny smak w delikatnej, kremowej konsystencji. Wyprodukowane z ekologicznego mango bez...
Rudolfs BIO Danie z marchewką, dynią i ziemniakami to idealny wybór na pierwsze warzywne posiłki oraz rozszerzanie diety małych dzieci. Połączenie trzech rodzajów warzyw w BIO...
Rudolfs BIO Danie z suszoną śliwką to pyszna owocowa przekąska, która oferuje dzieciom naturalnie słodki i lekko kwaśny smak. Suszone śliwki są tradycyjnie cenione za swoje...
Rudolfs BIO Przeciery z dynią i ziemniakami to idealny wybór na pierwsze posiłki oraz do codziennego, zdrowego żywienia małych dzieci. Delikatnie słodki smak dyni doskonale...
Owocowe bezglutenowe danie z twarogiem, przeznaczone do specjalnego żywienia niemowląt i małych dzieci po 6. miesiącu życia. Bez dodatku konserwantów i cukru (zawiera wyłącznie...
Owocowe danie z herbatnikami i śmietaną do specjalnego żywienia niemowląt i małych dzieci od ukończonego 6. miesiąca życia.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Rūdolfs to łotewska marka premium ekologicznej żywności dla dzieci, założona w 2010 roku przez firmę Lat Eko Food. Impulsem do jej powstania było osobiste doświadczenie założycielki Egiji Martinsone, która po narodzinach swojego syna Rūdolfa odkryła, że na łotewskim rynku brakuje wysokiej jakości gotowej żywności dla niemowląt bez alergenów. Produkty Rūdolfs są w 100% naturalne, bez dodatku cukru, konserwantów, sztucznych barwników i zagęszczaczy. Są wytwarzane z certyfikowanych, ekologicznych surowców, głównie od lokalnych łotewskich rolników. Marka współpracuje z naukowcami z Łotewskiego Uniwersytetu Rolniczo-Technologicznego (LBTU) nad opracowaniem zbilansowanych receptur dla niemowląt i małych dzieci. Asortyment Rūdolfs obejmuje szeroki wybór produktów: przeciery owocowe i warzywne, kaszki, saszetki, smoothie, dżemy, sosy i gotowe posiłki z mięsem lub rybą. Marka Rūdolfs posiada kilka międzynarodowych certyfikatów jakości, w tym BRC, IFS i KRAV, i eksportuje swoje produkty do ponad 30 krajów na świecie, w tym do Polski.
Muižas iela 18A, Ādaži, LV-2164, Łotwa